Ofertă pentru hoteluri și pensiuni


Super ofertă pentru hoteluri și pensiuni!


Ești proprietarul unui hotel sau unei pensiuni? Înseamnă că oferta noastră îți va prinde foarte bine! Începând din primăvara asta beneficiezi de cel puțin 15% reducere la orice produs cumpărat direct pe factura fiscală, în funcție de numărul de produse comandate. Oferta este valabilă între 15 aprilie și 15 septembrie și se aplică doar pentru produse nu și pentru taxele de transport. 


Nu rata oferta noastră!


Toate produsele noastre le puteți găsi în magazinul nostru online iar pe lângă produsele prezentate pe site putem aduce la comandă și telecomenzi originale și compatibile în funcție de solicitarea dumneavoastră.


Avem o experiență de peste 5 ani în domeniul comerțului cu telecomenzi TV, aer condiționat și accesorii TV, dispunem de o bază de date cu peste 200.000 de modele de echivalențe pentru majoritatea mărcilor și modelelor prezente pe piața din România. Pentru că ne dorim să oferim produse și servicii de cea mai bună calitate dorim să vă precizăm că orice produs este verificat înainte de expedierea acestuia.