Meniu
Your Cart

Orion

Brand: Orion Model: TELECOMANDA TV
Telecomandă Orion 076L078090 Telecomanda Orion 076L078090 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Orion. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, ut..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Orion Model: TELECOMANDA TV
Telecomandă Orion Digital 1 Telecomanda Orion Digital 1 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Orion. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, util..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Orion Model: TELECOMANDA TV
Telecomandă Orion Digital 2 Telecomanda Orion Digital 2 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Orion. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, util..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Orion Model: TELECOMANDA TV
Telecomandă Orion Digital 3 Telecomanda Orion Digital 3 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Orion. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, util..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Telecomandă Orion LCD
Stoc furnizor (2-3 zile)
Brand: Orion Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă Orion LCD Telecomandă Orion LCD cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Orion, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telecomanda utilizează 2 baterii R3 (AA..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Orion Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă Orion LED 4 Telecomandă Orion LED 3 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Orion, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telecomanda utilize..
31,00 Lei
Fără TVA:31,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)