Meniu
Your Cart

Akira

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Akira cu aspect original sau telecomenzi Akira originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Akira LED LCD. Comandă telecomanda Akira de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Akira beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Akira nouă? Comandă telecomanda Akira online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Akira dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Akira originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Akai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă  LED (Akai, Akira, Orion, Vortex) Telecomanda LED 1 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile.Telecoman..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
Brand: Akira Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă LED 4 (Akira,Exclusiv) Telecomandă LED 4 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Akay, Akira, Exclusiv, Vortex, SmartTech este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de codur..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
Brand: Akai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă  LED 2 (Akai, Akira) Telecomandă LED 2 este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telecomanda utilizează 2 baterii R3 (AAA), le puteți comanda împreună cu telecoman..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
Brand: Akai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă  LED 3 (Akai, Akira) Telecomandă LED 3 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Akai, AKIRA, VORTEX, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bat..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
Brand: Akai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă  LED 5 (Akai, Akira) Telecomandă Akai LED 5 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Akai, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriil..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)