Meniu
Your Cart

Blaupunkt

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Blaupunkt cu aspect original sau telecomenzi Blaupunkt originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Blaupunkt LED LCD. Comandă telecomanda Blaupunkt de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Blaupunkt beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Blaupunkt nouă? Comandă telecomanda Blaupunkt online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Blaupunkt dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Blaupunkt originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Blaupunkt Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă RMC-0002 3D (Blaupunkt, Sharp) Telecomandă Blaupunkt RMC-0002 3D cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Blaupunkt, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. ..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)