Meniu
Your Cart

Bush

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Bush cu aspect original sau telecomenzi Bush originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Bush LED LCD. Comandă telecomanda Bush de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Bush  beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Bush  nouă? Comandă telecomanda Bush  online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Bush dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Bush originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Bush Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă RC1060 (Bush, Finlux, Myria, Techwood, Vestel) Telecomanda Bush RC1060 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Bush, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. T..
28,00 Lei
Fără TVA:23,53 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)