Meniu
Your Cart

E-boda

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi E-boda cu aspect original sau telecomenzi E-boda originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor E-boda LED LCD. Comandă telecomanda E-boda de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda E-boda beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă E-boda nouă? Comandă telecomanda E-boda online acum la cel mai bun preț. 

 

Nu ai găsit telecomanda E-boda dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda E-boda originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Telecomandă  RC-E23 LED / LCD (E-boda, Hyundai, Viewstar)
Stoc furnizor (2-3 zile)
Brand: E-Boda Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă RC-E23 (E-boda, Hyundai, Viewstar) Telecomandă E-boda RC-E23 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca E-boda, Hyundai, Viewstar, Horizon este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie..
28,00 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
Brand: E-Boda Model: TELECOMANDA LCD
Telecomandă E-boda 21GB/KEX2D-C22/E (E-boda, Platinium) Telecomanda E-boda 21GB/KEX2D-C22/E este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare LED și LCD marca E-boda. Telecomanda Platinium 21GB/KEX2D-C22 este din punct de ..
21,00 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)