Meniu
Your Cart

Finlux

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Finlux cu aspect original sau telecomenzi Finlux originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Finlux LED LCD. Comandă telecomanda Finlux de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Finlux beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Finlux nouă? Cumpără telecomanda Finlux online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Finlux dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Finlux originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Telecomandă  RC4846 LED / LCD (Finlux, Vestel)
Hot Stoc furnizor (2-3 zile)
Brand: Finlux Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă RC4846 (Finlux, Vestel) Telecomandă Finlux RC4846 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Finlux, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telecomandă Vestel R..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Telecomandă  RC4865 LED / LCD (Finlux, Vestel)
Stoc furnizor (2-3 zile)
Brand: Finlux Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă Finlux RC4865  Telecomanda Finlux RC4865 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Finlux. Telecomanda Vestel RC4865 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecoma..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)