Meniu
Your Cart

Funai

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Funai cu aspect original sau telecomenzi Funai originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Funai LED LCD. Comandă telecomanda Funai de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Funai beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Funai nouă? Cumpără telecomanda Funai online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Funai dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Funai originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Funai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă RC4800 (Funai, Hyundai, Orion, Vestel) Telecomandă Funai RC4800 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Funai, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telec..
28,00 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
Brand: Funai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă Funai NF007RD Telecomanda Funai NF007RD este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare LED și LCD marca Funai. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicat..
28,00 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)