Meniu
Your Cart

Telecomandă KR4187F (LG, Goldstar)

Telecomandă KR4187F (LG, Goldstar)
Telecomandă KR4187F (LG, Goldstar)
Stoc furnizor (2-3 zile)
Livrare rapida
GLS 24-48 ore
Garanție 24 luni
Toate produsele beneficiază de garanție 12 luni pentru persoane juridice și 24 luni pentru persoane fizice..
Retur
Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat.
19.00
Se încarcă...

Telecomandă KR4187F (LG, Goldstar)

Telecomanda KR4187F este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Goldstar.

Telecomanda KR4187F este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Lg.

Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, utilizează 2 baterii R3 pe care le puteți comanda împreună cu telecomanda.

ATENȚIE!

În imaginea de mai sus este prezentată telecomanda originală pentru identificarea corectă a acesteia. În locul telecomenzii din poză vă oferim o telecomandă echivalentă, care are aspect diferit, dar face toate funcțiile telecomenzii originale.

Nu ai găsit modelul televizorului în lista de compatibilități pentru această telecomandă de mai jos sau telecomanda dorită? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la nr de tel 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Telecomanda KR4187F este folosită pentru următoarele modele de televizoare :

Scrie un review

Rau Bun