Meniu
Your Cart

Haier

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Haier cu aspect original sau telecomenzi Haier originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Haier LED LCD. Comandă telecomanda Haier de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Haier beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Haier nouă? Cumpără telecomanda Haier online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Haier dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Haier originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Haier Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă Haier HTR-A18E Smart 3D Telecomanda Haier HTR-A18E Smart 3D este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Haier. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configur..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Telecomandă Haier LED / LCD 1
Stoc furnizor (2-7 zile)
Brand: Haier Model: Telecomanda LCD
Telecomandă Haier LED 1 Telecomanda Haier LED este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare LED și LCD marca Haier. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, ut..
21,00 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: Haier Model: TELECOMANDA LCD
Telecomandă Haier LED 2 Telecomanda Haier LED 2 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare LED și LCD marca Haier. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, u..
21,00 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)