Meniu
Your Cart

Horizon

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Horizon cu aspect original sau telecomenzi Horizon originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Horizon LED LCD. Comandă telecomanda Horizon de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Horizon beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Horizon nouă? Comandă telecomanda Horizon online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Horizon dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Horizon originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Horizon Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă Horizon RC-A03 Telecomanda Horizon RC-A03 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Horizon. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, util..
28,00 Lei
Fără TVA:23,53 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)