Meniu
Your Cart

Telecomenzi Receiver

Brand: Orange Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă receptor Orange Samsung GX-OR530SK   Telecomandareceptor Orange Samsung GX-OR530SK este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoarele marca Orange. Telecomanda nu are nevoie să fie programată sau configurată, a..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Brand: Digi Model: TELECOMANDA TV
Telecomandă receptor Digi Humax Telecomanda receptor Digi Humax este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoare marca Digi și Humax. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomand..
24,00 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Brand: Digi Model: TELECOMANDA TV
Telecomandă receptor Digi Humax RM-G01 Telecomanda receptor Digi Humax RM-G01 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoare marca Digi și Humax. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiin..
24,00 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Telecomandă Receptor Digi Humax RS-501
Stoc epuizat
Brand: Digi Model: TELECOMANDA TV
Telecomandă receptor Digi Humax RS-501 Telecomanda receptor Digi RS-501 și Humax RS-501 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoare marca Digi și Humax. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, ac..
24,00 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Brand: Digi Model: TELECOMANDA LCD
Telecomandă receptor Digi Irdeto DCD4304iRR Telecomanda receptor Digi Irdeto DCD4304iRR este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoare marca Irdeto și Digi. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, a..
27,00 Lei
Fără TVA:27,00 Lei
Brand: Digi Model: TELECOMANDA LCD
Telecomandă receptor Digi Irdeto DCD4414iRR Telecomanda receptor Digi Irdeto DCD4414iRR este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoare marca Irdeto și Digi. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, a..
27,00 Lei
Fără TVA:27,00 Lei
Brand: Digi Model: TELECOMANDA LCD
Telecomandă receptor Digi Kaon HD Telecomanda receptor Digi Kaon HD și Digi este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoare marca Kaon și Digi. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o..
27,00 Lei
Fără TVA:27,00 Lei
Brand: Focus Sat Model: TELECOMANDA TV
Telecomandă receptor Focus Sat Telecomanda receptor Focus Sat este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoarele marca Focus Sat. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda de..
23,00 Lei
Fără TVA:23,00 Lei
Brand: Focus Sat Model: TELECOMANDA LCD
Telecomandă receptor Focus Sat HD Telecomanda receptor Focus Sat HD este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoarele marca Focus Sat. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecoma..
26,00 Lei
Fără TVA:26,00 Lei
Telecomandă Receptor Telekom HD (Dolce)
Hot Stoc furnizor (2-7 zile)
Brand: Telekom Model: TELECOMANDA LCD
Telecomandă receptor Telekom HD Telecomanda receptor Telekom HD este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoarele marca Telekom. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda de..
26,00 Lei
Fără TVA:26,00 Lei
Brand: Telekom Model: TELECOMANDA LCD
Telecomandă receptor Telekom Kaon Telecomanda receptor Telekom Kaon este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoarele marca Telekom. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomand..
26,00 Lei
Fără TVA:26,00 Lei
Brand: Telekom Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă receptor Telekom Samsung HD GX-TR530SK Telecomanda receptor Telekom Samsung HD GX-TR530SK este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu receptoarele marca Telekom. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau confi..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)