Sanyo

Produse pe pagină:
Sortare după:

Telecomandă Sanyo JXMTA LED / LCD

Telecomandă Sanyo JXMTA Telecomanda Sanyo JXMTA este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda..

21,00 Lei Fără TVA: 17,65 Lei

Telecomandă Sanyo JXPLA LED / LCD

Telecomandă Sanyo JXPLA Telecomanda Sanyo JXPLA este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda..

21,00 Lei Fără TVA: 17,65 Lei

Telecomandă Sanyo RC1800 LED / LCD

Telecomandă Sanyo RC1800 Telecomandă Sanyo RC1800 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Sanyo, este identică cu t..

25,00 Lei Fără TVA: 21,01 Lei

Telecomandă Sanyo RM-108B

Telecomandă Sanyo RM-108B Telecomanda Sanyo RM-108B este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecom..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

De ce să cumperi de la noi?

La Magazinul de Telecomenzi nu trebuie să stai cu grijă atunci când comanzi o telecomandă tv sau un suport tv, toate produsele comercializate de noi pe site și în magazin sunt noi și beneficiază de garanție. În plus verificăm amănunțit telecomanda tv înainte de ambalarea coletului pentru ne asigura că primești produsul în stare perfectă.

 

Majoritatea produselor prezentate pe site sunt telecomenzi tv compatibile cu telecomanda originală și funcționează la fel ca o telecomandă originală fără nici o problemă. Nu trebuie să programezi telecomanda tv, comercializăm atât telecomenzi originale cât și telecomenzi tv dedicate pentru majoritatea mărcilor de televizoare de pe piață.

 

Avem o bază de date cu compatibilități pentru mai mult de 100.000 modele de televizoare. În cazul în care nu găsești pe site telecomanda dorită poți să ne contactezi pentru a verifica ce telecomandă tv este compatibilă pentru televizorul tău. În plus, în cazul în care telecomanda ta mai funcționează parțial, putem să o clonăm într-o telecomandă programabilă.

 

Dacă nu mai ai eticheta cu modelul aparatului sau cartea acestuia poți da o fugă până la noi cu televizorul și cu ajutorul unui soft special îți găsim telecomanda compatibilă. Ne găsești pe Str. Lizeanu nr 10, sector 2, București.

 

Avem pe stoc numeroase telecomenzi originale și aducem pe bază de comandă telecomenzi originale pentru orice marcă de televizor, DVD, Home Cinema, aer condiționat sau receptor de satelit sau cablu. Pentru a comanda o telecomandă tv originală te rugăm să completezi formularul de comandă în care să ne precizezi marca și modelul televizorului sau modelul telecomenzii originale.