Meniu
Your Cart

Utok

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Utok cu aspect original sau telecomenzi Utok originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Utok LED LCD. Comandă telecomanda Utok de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Utok beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Utok nouă? Cumpără telecomanda Utok online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Utok dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Utok originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Utok Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă Utok RMC01 Telecomandă Utok RMC01 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Utok, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telecomanda utilizează 2 baterii R3 (A..
28,00 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
Brand: Vortex Model: led29-rc2000e02
Telecomandă Vortex RC2000EE02Această telecomandă este potrivită pentru televizioarele Led sau LCD Vortex, Utok, AKAI sau THOMSON..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)