Meniu
Your Cart

Vortex

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Vortex cu aspect original sau telecomenzi Vortex originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Vortex LED LCD. Comandă telecomanda Vortex de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Vortex beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Vortex nouă? Cumpără telecomanda Vortex online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Vortex dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Vortex originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Akai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă  LED (Akai, Akira, Orion, Vortex) Telecomandă LED 1 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Akai, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile...
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Brand: Vortex Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă Vortex LED 7 Telecomandă Vortex LED 7 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Vortex, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telecomanda utilizează 2 bateri..
21,00 Lei
Fără TVA:17,65 Lei
Telecomandă Vortex LED / LCD 4 xx104 (Akira, Exclusiv)
Hot Stoc furnizor (2-3 zile)
Brand: Akira Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă LED 4 (Akira,Exclusiv) Telecomandă LED 4 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Akay, Akira, Exclusiv, Vortex, SmartTech este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de codur..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Brand: Akai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă  LED 2 (Akai, Akira) Telecomandă Akai LED 2 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Akai, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telecomandă Akira LED 2 cu..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Brand: Akai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă  LED 3 (Akai, Akira) Telecomandă Akai LED 3 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Akai, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriile. Telecomandă Akira LED 3 c..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Brand: Akai Model: TELECOMANDA LED
Telecomandă  LED 5 (Akai, Akira) Telecomandă Akai LED 5 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Akai, este identică cu telecomanda originală atât fizic cât și tehnic, are aceleași butoane și funcții, nu are nevoie de coduri, doar trebuie montate bateriil..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)