Meniu
Your Cart

Zander

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Zander cu aspect original sau telecomenzi Zander originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Zander LED LCD. Comandă telecomanda Zander de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Zander beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Zander nouă? Cumpără telecomanda Zander online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Zander dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Zander originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Brand: Zander Model: Telecomanda LCD
Telecomandă Zander LED 2 Telecomanda Zander LED 2 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Zander. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telec..
21,00 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Telecomandă Zander LED / LCD 3
Stoc furnizor (2-3 zile)
Brand: Zander Model: Telecomanda LCD
Telecomandă Zander LED 3 Telecomanda Zander LED 3 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și este compatibilă cu televizoare marca Zander. Telecomanda nu are nevoie să fie programata sau configurată, aceasta fiind o telecomanda dedicată, utilizeaz..
21,00 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)