Telecomenzi Funai dedicate pentru TV Funai LED LCD. Livrare rapidă!

Funai

Funai

Magazinul de telecomenzi vă oferă o gama largă de telecomenzi Funai cu aspect original sau telecomenzi Funai originale, dedicate și compatibile 100% cu orice model de televizor Funai LED LCD. Comandă telecomanda Funai de care ai nevoie direct din stoc la cel mai bun preț. Telecomanda Funai beneficiază de garanție și este verificată înainte de expediere. Livrare rapidă. Vrei o telecomandă Funai nouă? Cumpără telecomanda Funai online acum la cel mai bun preț.

 

Nu ai găsit telecomanda Funai dorită în lista de mai jos? Sigur o avem pe stoc! Contactează-ne la numărul de telefon 0722 146 931 sau prin formularul de comandă rapidă și garantat vom identifica noi telecomanda Funai originală sau compatibilă de care ai nevoie.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Telecomandă Funai NF007RD LED / LCD

Telecomandă Funai NF007RD Telecomanda Funai NF007RD este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecom..

28,00 Lei Fără TVA: 23,53 Lei

Telecomandă Funai NF007RD LED / LCD

Telecomandă Funai NF007RD Telecomanda Funai NF007RD este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecom..

28,00 Lei Fără TVA: 23,53 Lei

Telecomandă Funai RC4800 LED / LCD

Telecomandă Funai RC4800 Telecomandă Funai RC4800 cu aspect original pentru televizoare LED și LCD marca Funai, este identică cu t..

28,00 Lei Fără TVA: 23,53 Lei

De ce să cumperi de la noi?

La Magazinul de Telecomenzi nu trebuie să stai cu grijă atunci când comanzi o telecomandă tv sau un suport tv, toate produsele comercializate de noi pe site și în magazin sunt noi și beneficiază de garanție. În plus verificăm amănunțit telecomanda tv înainte de ambalarea coletului pentru ne asigura că primești produsul în stare perfectă.

 

Majoritatea produselor prezentate pe site sunt telecomenzi tv compatibile cu telecomanda originală și funcționează la fel ca o telecomandă originală fără nici o problemă. Nu trebuie să programezi telecomanda tv, comercializăm atât telecomenzi originale cât și telecomenzi tv dedicate pentru majoritatea mărcilor de televizoare de pe piață.

 

Avem o bază de date cu compatibilități pentru mai mult de 100.000 modele de televizoare. În cazul în care nu găsești pe site telecomanda dorită poți să ne contactezi pentru a verifica ce telecomandă tv este compatibilă pentru televizorul tău. În plus, în cazul în care telecomanda ta mai funcționează parțial, putem să o clonăm într-o telecomandă programabilă.

 

Dacă nu mai ai eticheta cu modelul aparatului sau cartea acestuia poți da o fugă până la noi cu televizorul și cu ajutorul unui soft special îți găsim telecomanda compatibilă. Ne găsești pe Str. Lizeanu nr 10, sector 2, București.

 

Avem pe stoc numeroase telecomenzi originale și aducem pe bază de comandă telecomenzi originale pentru orice marcă de televizor, DVD, Home Cinema, aer condiționat sau receptor de satelit sau cablu. Pentru a comanda o telecomandă tv originală te rugăm să completezi formularul de comandă în care să ne precizezi marca și modelul televizorului sau modelul telecomenzii originale.