Telekom

Telekom
Produse pe pagină:
Sortare după:

Telecomanda Receptor Telekom

Telecomandă receptor Telekom Telecomanda receptor Telekom este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu t..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

Telecomanda Receptor Telekom HD

Telecomandă receptor Telekom HD Telecomanda receptor Telekom HD este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identic..

21,00 Lei Fără TVA: 17,65 Lei

Telecomanda Receptor Telekom Kaon

Telecomandă receptor Telekom Kaon Telecomanda receptor Telekom Kaon este din punct de vedere al aspectului și funcționalității ide..

22,00 Lei Fără TVA: 18,49 Lei

Telecomanda Receptor Telekom Samsung HD GX-TR530SK

Telecomandă receptor Telekom Samsung HD GX-TR530SK Telecomanda receptor Telekom Samsung HD GX-TR530SK este din punct de vedere al..

29,00 Lei Fără TVA: 24,37 Lei

De ce să cumperi de la noi?

La Magazinul de Telecomenzi nu trebuie să stai cu grijă atunci când comanzi o telecomandă tv sau un suport tv, toate produsele comercializate de noi pe site și în magazin sunt noi și beneficiază de garanție. În plus verificăm amănunțit telecomanda tv înainte de ambalarea coletului pentru ne asigura că primești produsul în stare perfectă.

 

Majoritatea produselor prezentate pe site sunt telecomenzi tv compatibile cu telecomanda originală și funcționează la fel ca o telecomandă originală fără nici o problemă. Nu trebuie să programezi telecomanda tv, comercializăm atât telecomenzi originale cât și telecomenzi tv dedicate pentru majoritatea mărcilor de televizoare de pe piață.

 

Avem o bază de date cu compatibilități pentru mai mult de 100.000 modele de televizoare. În cazul în care nu găsești pe site telecomanda dorită poți să ne contactezi pentru a verifica ce telecomandă tv este compatibilă pentru televizorul tău. În plus, în cazul în care telecomanda ta mai funcționează parțial, putem să o clonăm într-o telecomandă programabilă.

 

Dacă nu mai ai eticheta cu modelul aparatului sau cartea acestuia poți da o fugă până la noi cu televizorul și cu ajutorul unui soft special îți găsim telecomanda compatibilă. Ne găsești pe Str. Lizeanu nr 10, sector 2, București.

 

Avem pe stoc numeroase telecomenzi originale și aducem pe bază de comandă telecomenzi originale pentru orice marcă de televizor, DVD, Home Cinema, aer condiționat sau receptor de satelit sau cablu. Pentru a comanda o telecomandă tv originală te rugăm să completezi formularul de comandă în care să ne precizezi marca și modelul televizorului sau modelul telecomenzii originale.