Telecomenzi Akai - Magazinul de Telecomenzi tv Akai

Akai

Akai
Produse pe pagină:
Sortare după:

Telecomandă Akai

Telecomandă Akai Telecomanda Akai este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda originală și ..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

Telecomandă Akai 12.5

Telecomandă Akai 12.5 Telecomanda Akai 12.5 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda ori..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

Telecomandă Akai 14.1

Telecomandă Akai 14.1 Telecomanda Akai 14.1 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda ori..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

Telecomandă Akai 1CE3

Telecomandă Akai 1CE3 Telecomanda Akai 1CE3 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda ori..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

Telecomandă Akai JH-B03

Telecomandă Akai JH-B03 Telecomanda Akai JH-B03 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

Telecomandă Akai RCN2A

Telecomandă Akai RCN2A Telecomanda Akai RCN2A este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda o..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

Telecomandă Akai 51

Telecomandă Akai 51 Telecomanda Akai 51 este din punct de vedere al aspectului și funcționalității identică cu telecomanda origina..

19,00 Lei Fără TVA: 15,97 Lei

De ce să cumperi de la noi?

La Magazinul de Telecomenzi nu trebuie să stai cu grijă atunci când comanzi o telecomandă tv sau un suport tv, toate produsele comercializate de noi pe site și în magazin sunt noi și beneficiază de garanție. În plus verificăm amănunțit telecomanda tv înainte de ambalarea coletului pentru ne asigura că primești produsul în stare perfectă.

 

Majoritatea produselor prezentate pe site sunt telecomenzi tv compatibile cu telecomanda originală și funcționează la fel ca o telecomandă originală fără nici o problemă. Nu trebuie să programezi telecomanda tv, comercializăm atât telecomenzi originale cât și telecomenzi tv dedicate pentru majoritatea mărcilor de televizoare de pe piață.

 

Avem o bază de date cu compatibilități pentru mai mult de 100.000 modele de televizoare. În cazul în care nu găsești pe site telecomanda dorită poți să ne contactezi pentru a verifica ce telecomandă tv este compatibilă pentru televizorul tău. În plus, în cazul în care telecomanda ta mai funcționează parțial, putem să o clonăm într-o telecomandă programabilă.

 

Dacă nu mai ai eticheta cu modelul aparatului sau cartea acestuia poți da o fugă până la noi cu televizorul și cu ajutorul unui soft special îți găsim telecomanda compatibilă. Ne găsești pe Str. Lizeanu nr 10, sector 2, București.

 

Avem pe stoc numeroase telecomenzi originale și aducem pe bază de comandă telecomenzi originale pentru orice marcă de televizor, DVD, Home Cinema, aer condiționat sau receptor de satelit sau cablu. Pentru a comanda o telecomandă tv originală te rugăm să completezi formularul de comandă în care să ne precizezi marca și modelul televizorului sau modelul telecomenzii originale.